Azerbaycan Vize

Azerbaycan Vize

Ülkeye hem turist hem de öğrenci olarak gitmek kolaydır. Özellikle Azerbaycan vize ayarlanmaları için danışmanlık hizmetleri tercih edil...

Azerbaycan Vize

Azerbaycan Vize

Azerbaycan Vize

Azerbaycan Vize

Öğrencilerimizin ilk yolculukları için gereken vizelerini Azerbaycan Eğitim Merkezi tarafından karşılanmaktadır, ayrıca kayda değer belge ve prosedürlere gerek kalmadan EuroStar garantisi ile rahatlıkla azerbaycana giriş müsaadeleri öğrencilerimizi rahatlatmaktadır.

Vize İçin Gerekli Belgeler 

Azerbaycan Öğrenci Vizesi (tahsil)Tam Zamanlı Öğrencilere verilir, Vize alan öğrenci eğitim elde edebiliyor.

Öğrencimiz eğitime  başlamaya gitmeden öğrenci oturum vizesi alıyoruz.

Öğrenci vizesi için

2 resim

İkametgah

Kimlik fotokopisi

Pasaportaslı ve Fotokopisi

Vize başvuru formu

Devlet görevi 50 Tl.

 Bu belgeleri teslim eden öğrencilerimizin vizelerini almaktayız.

Azerbaycana Bu öğrenci Vizesi ile girebilmektedir. Konsolosluk bu vize ile öğrenci oturumu ve öğrenci dosyası açmaktadır.

Her yıl oturum işlemleri yenilenmelidir.

Öğrencilerin eğitim öğretim için  Her yıl için vize yenilenmesi gerekir.

1. Öğrenci Belgesi

2. Kimlik Fotokopisi

3. 2 Resim

4. Pasaport Fotokopisi

5. Devlet Görevi (20 ABD Doları)

6. Vize Başvuru Formu

Azerbaycan Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti arasında olan sıkı işbirliği, dostluk ve kardeşlik ilişkilerini daha da pekiştirmek ve her iki ülke vatandaşlarının gidiş ve dönüşlerini daha da kolaylaştırmak maksadı ile 8 Eylül 2003 tarihinde Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Başbakanı Cenap  İlham Aliyev’in Ankara’ya ilk resmi ziyareti sırasında Azerbaycan Cumhuriyeti Devleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti arasında karşılıklı vize uygulaması hakkında anlaşma imzalanmıştır.

Bu Anlaşmaya göre tek giriş, transit, çok girişli ve özel maksatlı vizeler, her iki ülkenin diplomatik ve konsolosluk temsilcilikleri tarafından taleplere uygun verilmektedir. Azerbaycan Cumhuriyetinde Bakü Havalimanında, sınır kapıda alınabildiği gibi, Türkiye Cumhuriyetinde Azerbaycan konsolosluklarında ise bütün sınır kapılarında bir ay süreli olan giriş vizesini alabilmektedir. Ücreti 10 ABD Dollarına resmileştirmiştir.

Azerbaycan Cumhuriyetinin İstanbul’daki Baş Konsolosluğu aynı zamanda Azerbaycan Cumhuriyetinin ve Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşlarını konsolosluk hizmetleri ve belgelerin noter tastiği, öğretim, çalışma, evlilik, sahipkarlık, ticaret ve diğer ekonomik faaliyetlere ait belgelerin verilmesi ile temin etmektedir.

Öğrenci ailelerine vize işlemlerini üstlenmekteyiz. Ziyaret amaçlı yolculuk edecek tüm velilerimizin  organizasyon işlemlerini  konaklama vs. yapmaktayız. İletişim adreslerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Azerbaycan Cumhuriyeti, Kafkasya bölgesinde, İran sınırında, denize kıyısı olmayan bir ülkedir. Azerbaycan büyük bir petrol üreticisi ülkedir ve dünyadaki en fazla milyoner sayısına ev sahipliği yapmaktadır. Başkent Bakü olarak da bilinir ve zengin bir tarihe sahiptir. Yabancıların Azerbaycan’ı ziyaret etmek için özel izne ihtiyaçları vardır, ancak bu sizi bu ilgi çekici ülkeyi keşfetmekten alıkoymamalıdır.

Tüm yabancı vatandaşların Azerbaycan’a girmek için geçerli bir vizeye ihtiyacı vardır. Azerbaycan Vizesi almak için her ülkenin kendi gereksinimleri vardır, ancak çoğu geçerli bir pasaport, iki fotoğraf, başvuru ücreti ve otel rezervasyonu onayı gerektirir. Azerbaycan’a gelecek olan ziyaretçilerin planlanan seyahatten en az üç ay önce vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Büyükelçiliğiniz veya konsolosluğunuz, ülkenizdeki sağlık ofisinde gerekli tıbbi muayene ile ilgili gerekli belge ve bilgileri size sağlayacaktır. Tüm bu gereksinimler, birçok uluslararası uçuşun indiği Bakü Uluslararası havalimanının web sitesinde bulunabilir.

BAZAAR’ı ziyaret etmeyi planlıyorsanız, vize başvurunuzu online olarak da yapabilirsiniz. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı tarafından işletilen sitede pasaport ihtiyaçları, vize ücretleri ve başvuru prosedürleri hakkında hem Azerbaycan Türkçesi hem de İngilizce bilgi verilmektedir. Aday ziyaretçiler, Azerbaycan’ı ziyaret etmeyi planlamadan en az üç ay önce başvurularını yapmalıdır. Her başvuru iki yeni fotoğraf, bir imza sayfası, bir adres sayfası ve ödeme bilgilerini içermelidir. Elektronik uygulamalar vize almayı daha hızlı ve kolay hale getirir; ancak, kağıt başvurularının gerektirdiği tüm adımların yerini alamazlar.

Azerbaycan’a bir seyahat planlıyorsanız, güvenlik ve seyahat verimliliği için tüm hükümet düzenlemelerini bilmek isteyeceksiniz. Tüm yabancı ziyaretçiler için geçerli bir vizeye sahip olmak veya çevrimiçi bir başvuru doldurmak gibi belirli gereksinimler geçerlidir, ancak güvenli bir seyahat sağlamak için yine de tüm yönergeleri dikkatli bir şekilde izlemelisiniz.

Puanla
[OY: 1 Ortalama: 5]

Tarafından desteklenmektedir WordPress. Tarafından tasarlanmıştır WooThemes

Messenger, Instagram ya da WhatsApp üzerinden iletişime geçmek için hemen tıkla! Messenger ile iletişime geçmek için hemen tıkla, konuş! Instagram ile iletişime geçmek için hemen tıkla, konuş! WhatsApp ile iletişime geçmek için hemen tıkla, konuş!